3Dees prodejcem ATTBLIME – zmatňující spreje pro 3D skenování

24.02.2022

1

S velkou radostí oznamujeme, že se 3Dees Industries stala výhradním prodejcem zmatňujících sprejů ATTBLIME pro 3D skenování. ATTBLIME jsou určeny pro úpravu lesklých nebo průhledných dílů při přesném skenování. Lesklé a průsvitné povrchy jsou pro optické skenery kvůli lámání a průchodu světelných paprsků obtížně zachytitelné. Před skenováním se tudíž musí jejich povrch zmatnit pomocí speciálního nástřiku. Je možné volit trvalý stíratelný nástřik nebo nástřik sublimující, který se po určité době sám odpaří a díl není nutné po skenování čistit. Námi nabízené spreje zajistí velmi vysokou rozměrovou přesnost skenovaného objektu v porovnání s obdobnými produkty na trhu.

Na našem e-shopu, který jsme pro objednávání sprejů připravili, nyní nabízíme trvalé stíratelné i sublimující varianty. Spreje ATTBLIME přinášejí špičkové parametry a jednoduchou aplikaci. Velkou výhodou oproti dosavadní konkurenci je vedle technických parametrů také zajímavá cena.

V nabídce aktuálně máme:

V eshopu nabízíme i další příslušenství pro 3D skenování a aditivní výrobu, jako jsou referenční body nebo fotopolymerní pryskyřice. Sortiment budeme v blízké době dále rozšiřovat tak, aby nabízel vše potřebné pro profesionální 3D skenování optickými skenery.

Načítám