3DEES na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2023

27.09.2023

1

Na co se můžete těšit na Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně.

V letošním roce si připomínáme 5. výročí instalace první průmyslové 3D tiskárny HP Jet Fusion v Česku. Do té doby se na 3D tiskárnách HP u nás vytisklo více než 4 miliony finálních dílů a prototypů. Naše prezentace v PAVILONU F je proto zaměřena na průmyslovou 3D výrobu a 3D skenování.

 

Přesná digitalizace reálného letounu s unikátním 3D skenerem T-SCAN HAWK

Cílem speciálního veletržního workshopu je ukázat možnosti převedení velké fyzického objektu do digitální podoby pro potřeby následné výroby. Letoun Twister je jednomístné celokompozitní akrobatické letadlo navržené v Německu bratry Thomasem a Matthiasem Streikerovými. Jedná se o zvětšenou verzi jejich světově úspěšného modelového akrobatického letadla. Vzhledem ke svým eliptickým křídlům připomíná letoun slavnou stíhačku Supermarine Spitfire.

Plocha č. F 235 v pavilónu F, sekce Digitální továrna

 

3D výroba plastových a kovových náhradních dílů na průmyslových HP, Voxeljet, Stratasys a postprocessing DyeMansion

V naší expozici nebudou chybět ukázky zajímavých aplikací. Uvidíte 3D tiskárnu Origine One pro objemovou výrobu velmi přesných dílů z fotopolymerů. Ukážeme proces aditivní výroby náhradního dílu pro dopravní společnost Leo Express, včetně technologického postprocesního řešení pro finální úpravu povrchu dílů. Představíme technologii Voxeljet pro výrobu rozměrných, kovových dílů prostřednictvím 3D tištěných pískových forem a také tenkostěnných dílů hybridní technologií. 

Pavilón F, expozice č. F 002

 

Fórum aditivní výroby 2023

Jsme partnery největší tuzemské konference o 3D tisku. Rádi bychom vás pozvali na naši debatu od 10.45. Pozvali jsme si vzácné hosty ze Škoda Auto, Invent Medical a One3D, abychom s nimi sdíleli jejich víceleté zkušenosti s objemovou výrobou na 3D tiskárnách HP Jet Fusion.

11. 10. od 9:00 v sále E1 v pavilonu E na brněnském výstavišti, 1. patro.

Uvidíme se ve dnech 10. - 13. 10. 2023 v našich expozicích!

 

Načítám