Ruční 3D skenery Thor3D koupíte nyní přímo na eshopu

16.05.2022

1

Kromě příslušenství ke 3D skenování nabízíme na eshopu také samotné 3D skenery! Konkrétně se jedná o ruční skenery Calibry a Calibry Mini od firmy Thor3D.

3D skenery Thor3D vynikají kvalitními parametry a při snímání zachytí také strukturu povrchu včetně barvy, což je odlišuje od většiny zařízení na trhu. Díky jednoduché obsluze a mobilitě jsou vhodné i pro méně zkušené nebo začínající uživatele. Optické 3D skenery Thor3D využívají technologii LED světla a nabízejí zajímavý poměr výkonu a ceny pro aplikace, kde není vyžadována vysoká přesnost skenování. Vhodné uplatnění najdou v designu, školách, zdravotnictví, archeologii nebo muzeích. Dále pak všude tam, kde je nutné do 3D modelu přenést texturu reálného objektu. Součástí zařízení je i software se širokou nabídkou funkcí.

Co máme v nabídce?

Calibry | Ruční optický 3D skener 

Jedná se o dostupný ruční skener pro použití v designu, školách, zdravotnictví nebo muzeích. Vyniká rychlostí snímání a snímáním barvy a textury objektu. Skener pracuje s technologií bílého LED světla. Nabízí zajímavý poměr výkonu a ceny pro aplikace, kde není vyžadována vysoká přesnost skenování. Jeho hlavní výhodou je jednoduché ovládání a vysoká mobilita, zabudovaná dotyková obrazovka, bílé LED světlo a schopnost zachytit texturu 3D skenovaného objektu.

Calibry Mini | Ruční optický 3D skener 

Ruční skener pro snímání malých objektů. Lehký a kompaktní skener se třemi módy skenování. Vyniká rychlostí snímání a schopností snímat také texturu objektu. Skener pracuje s technologií modrého LED světla. Nabízí zajímavý poměr výkonu a ceny pro aplikace, kde není vyžadována vysoká přesnost skenování. Vhodné uplatnění najde v designu, školách, zdravotnictví, archeologii nebo muzeích. Dále pak všude tam, kde je nutné do 3D modelu přenést texturu reálného objektu. Jeho hlavní výhodou je jednoduché ovládání a vysoká mobilita, zabudovaná dotyková obrazovka, modré LED světlo a schopnost zachytit texturu 3D skenovaného objektu.

Rotační stůl Thor 3D 

Lehký a snadno použitelný rotační stůl, který usnadňuje proces skenování. Jeho hlavní výhodou je vysoká nosnost a rychlost otáčení si můžete upravit.

Školení v používání skeneru Calibry| Calibri Mini

Zahrnuje komplexní provedení ovládáním a obsluhou 3D skeneru a procesem skenování a následným zpracováním dat pomocí softwaru Calibry Nest a jeho funkcemi a nástroji.

Profesionální instalace skenerů Calibry | Calibry Mini 

Zahrnuje dopravu 3D skeneru, instalaci skeneru, připojení systému, kalibraci a uvedení do provozu. Součástí je také předvedení procesu skenování na aplikaci definované zákazníkem.

Načítám